Nieuwspagina

Aanpassing sluitingsuur

Beste leden. Het sluitingsuur op woensdagnamiddag is gewijzigd. 

Het is 16:00 uur geworden (voorheen 17:00u.). Dank voor uw begrip.

Klusdag = schietstand gesloten

Op ZATERDAG 27 OKTOBER 2018 worden onderhouds- en herstellingswerken uitgevoerd. Aanvang 09:00u. einde 15:30u. Het spreekt voor zich dat er die dag op de drie afstanden NIET kan geschoten worden (publicatie 9/9/18).

Tevergeefs

Om u een nutteloze verplaatsing naar de schietstand te besparen raadpleeg je best regelmatig de pagina "wedstrijdkalender". Zo kan je zien welke standen eventueel open of gesloten zijn (publicatie 9/9/18).

Uittreksel strafregister

Graag willen we even jullie aandacht vestigen op het feit dat de Uittreksels uit het Strafregister voor de sportschutters gebaseerd moet zijn op art. 596.1 Sv. Een 'normaal' uittreksel (voor sollicitatie,...) is gebaseerd op art. 595 Sv. Wanneer een uittreksel voor de schietsport wordt gevraagd moet de gemeenteambtenaar automatisch art. 596.1Sv gebruiken. We merken echter dat dit zeer vaak niet gebeurt. Daarom willen we jullie nog eens extra vragen om hierop toe te zien. Uittreksels uit het Strafregister waar geen melding gemaakt wordt van art. 596.1 Sv mogen niet langer aanvaard worden van BLOSO (ook al staat er 'sportschieten' op vermeld). Als de gemeente een dergelijk uittreksel niet kan opmaken, is het best om bij de 'reden van aanvraag' het volgende te vermelden: "Sportschieten - art. 596.1 Sv" (uit een vorige publicatie. Huidige publicatie 12/9/18)

Nieuwjaarsreceptie

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zal weerom