Clubwedstrijden

2023

Na een pauze van twee jaar hervatten we op 01 april 2023 (geen grap) de 30M1-clubwedstrijd. Dus enkel voor leden .30M1-B en gratis. Volgende disciplines:

-  staand klein kaliber geweer 25 meter 

- militair geweer liggend 100 meter 

- optisch geweer liggend 100 meter 

- pistool & revolver groot kaliber 12,50 meter 

- pistool & revolver klein kaliber 12,50 meter 

- standaard geweer liggend 100meter

Inschrijven en kaarten bij Marcel Van Beeck. 6 kaarten per discipline. 10 shot per kaart. Kaart na het schieten in bak deponeren in wapenkamer. Marcel telt de score. Resultaten op deze pagina te raadplegen. Voor meer uitleg bij Marcel. Kaarten laten klaarleggen: stuur mail naar vbmm1@outlook.be


2021

Wedstrijdverslag van onze eerste paalschietwedstrijd na een lange lockdown

Vier dappere teams van onze club namen deel aan het paalschieten 2021. Helaas vindt ook dit jaar slechts een beperkte editie plaats omwille van het coronavirus.
In het eerste deel bonden de teams de strijd aan met de dubbeldekkers. Dit zijn twee verticale palen die achter elkaar hangen. Twee verschillende teams schoten eerst de achterste balk af en dan pas de voorste. Hoe ze dit presteerden is tot op heden een mysterie.
Aan het begin van de tweede ronde mochten de teams de ladders onder handen nemen. De bezemstelen waaruit de treden bestonden, dreven de spanning nog wat meer op. De swingende balken die bevestigd waren aan kettingen vormden voor sommige schutters meer een uitdaging dan voor anderen. Zeker bij onze clubsecretaris leken het eerder super swingers!
Aan het einde van deze intensieve namiddag was het tijd voor een bloedstollende finale. De verfoeilijke bezemstelen doken opnieuw op! Sommige teams bezweken onder de stress, anderen kwamen toen pas op hun hoogtepunt terecht.
De karboenkels bleken het koelbloedigste te blijven onder alle spanningen. Ze gingen met de overwinning aan de haal! Proficiat!
Volgend jaar hopen we een volwaardige editie in te richten waarin we opnieuw teams vanuit andere clubs uitdagen. (Tekst: Naomi Huygen).

2019

Beste M1-schutters. Dit is het eindresultaat. Dank voor jullie deelname. Wij danken ook onze Marcel voor al het uitmaak- en registratiewerk !! We zijn klaar voor een nieuw seizoen.

2018